Påväg till Gävle

Påväg till Gävle

Tjenare bloggen! Jag sitter på tåget från Örebro på väg upp mot Gävle för att hälsa på mina föräldrar i några dagar. Det finns många saker jag ser framemot med att komma till Gävle, men utöver att träffa mina föräldrar igen så är det att få bada spabad som jag längtar till mest. För snart två år sedan köpte farsan sig ett spabad efter det att han i väldigt många år haft ont i kroppen och känt sig väldigt stel. En sjukgymnast rekommenderade att han började med stretching alternativt att han skulle börja gå på massage för att mjuka upp leder och muskler. Min far såg dock en annan möjlighet och som den livsnjutaren han är så åkte han iväg till en butik i Gävle och köpte sig ett spabad. Jag tror inte riktigt på att det var den enda anledningen, utan jag tror att han hade siktat in sig på det under ett bra tag. Oavsett så är jag riktigt nöjd över hans inköp och det ska bli skönt att få komma upp lite och njuta av ett skönt bad. Jag tror absolut att det har en avslappnande effekt och kan släppa spänningar i muskler. Det känns nästan som att man får massage när man sätter igång alla funktioner i badet och enligt farsan själv så har hans kropp blivit mycket bättre sedan detta inköpet gjordes. Han badar ungefär fyra till fem gånger i veckan, vilket jag tycker är väldigt mycket. Fast å andra sidan så är det väl det man har ett spabad till tänker jag, så snacka om valuta för pengarna där. Även mamma tycker det är skönt att bada lite då och då, men hon badar inte i närheten lika mycket som farsan. Jag själv har funderat på om inte jag ska köpa mig ett spabad till Örebro också, det hade varit något!


Kommentarer är stängda.