Stressa av med en fika

Stressa av med en fika

Häromdagen blev jag så trött på all hysteri som är inför julen, och att även jag stressade runt i olika butiker i jakt på årets julklappar. Jag kom hem och satte fem stora papperskassar med julklappar i hallen och sa till mig själv att nu måste jag faktiskt göra något för mig själv, nu meddetsamma, påsarna med julklapparna får vänta. Jag ringde en vän och frågade om hon hade lust att följa med till ett café i Klippan som heter Sannes Smått & Gott, och det hade min vän verkligen ingenting emot så jag hämtade henne med bilen och så for vi dit för en fika.  

Att fika är en liten lyx i vardagen och det gör jag rätt ofta, mest hemma i ärlighetens namn, men att gå ut på ett så trevligt café i Klippan som Sannes Smått & Gott ger förstås mer än att sitta hemma vid köksbordet. Jag är dessutom ingen hejare på att baka och det jag äter hemma i form av bullar eller kex är sådant jag köpt på Konsum och det smakar långt ifrån hembakat. Däremot smakar bakverken hos Sannes Smått & Gott ljuvligt, och jag vet inte om det är hon som äger detta café i Klippan som bakar kaffebrödet själv men i alla fall smakar det som hembakat. Jag tycker mycket om att ta mig en fika där hos Sannes Smått & Gott. Det är verkligen en blandning av smått och gott på detta café i Klippan, smörgåsar, bakverk, godis, eller varför inte en pizzabit. Hos Sannes Smått & Gott finns kort och gott någonting för alla som är sugna på en fika. Efter att jag var där och fikade rann all stress av mig, och när jag kom hem var jag på bra humör igen och slog in alla julklapparna. 


Kommentarer är stängda.