Behöver bra takarbeten fort

Behöver bra takarbeten fort

Hej på er!

Jag står här och har ett litet problem som jag inte riktigt vet hur jag ska lösa men jag kommer behöva hjälp av folk som är experter på takarbeten i Borås. Precis hemkommen från jobbet och står här med ett stort hål i taket, som jag inte har en aning om hur det inträffade. Det är precis som att det har trillat ner en stor sten. Jag skulle bära upp julpyntet på vinden så här två drygt två månader för sent, bara det är ett stort problem. Hursomhelst så gick jag upp på vinden med allting och la märke till hur kallt det var där uppe, det brukar visserligen vara kallt uppe på vinden men inte så här kallt. Det tog inte många minuter innan jag hittade vad orsaken var och jag såg bara hur takplattorna låg på golvet. Nu måste jag därför kontakta någon firma som kan göra utföra utmärkta takarbeten, för det senaste var tydligen inte helt korrekt gjort.

Jag har inte en aning om hur man löser det här problemet, det kanske är lika bra att få hela taket renoverat eller så räcker det att bara renovera just den punkten där det är trasigt. Ska jag vara helt ärlig så bryr jag mig inte särskilt mycket om vad lösningen blir så länge jag får tag på någon som kan utföra takarbeten i Borås, gärna så fort som möjligt. Jag sitter faktiskt just nu och söker runt lite på internet för att hitta någon firma och det finns några kandidater. Det jag är mest orolig över är hur jag ska berätta det här för min fru, hon kommer få ännu mer panik än vad jag har. Den diskussionen är ingen rolig och ta, men det är ett måste. Jag får dock vänta med det tills jag har fått tag på hantverkare.  


Kommentarer är stängda.