De bytte från sommardäck till vinterdäck

De bytte från sommardäck till vinterdäck

God dag kära läsare. Mår ni som ni ska idag? Alla ska må bra och gör ni inte det så hoppas jag att det blir bättre snart. Jag har haft det bra och nu när det börjar bli höst och vintertider så har jag vart tvungen att göra ett däckbyte i Örnsköldsvik.

Jag har inte haft så mycket att göra på senaste tiden och det är därför jag har försökt att lägga så mycket tid och energi på min YouTube videor, vilket jag har tyckt om väldigt mycket. När man går högskolan är det inte mycket fritid man får, men när man väl får det så är det väldigt skönt att kunna lägga sin tid på någonting man gillar. Jag har också kört mycket bil eftersom jag tycker att det är väldigt avslappnande och i helgen insåg jag att det snart var lag på att ha vinterdäck på bilen och eftersom jag inte vet hur man gör så gick jag till Nordquist Drifting Team så att de kunde hjälpa mig med däckbyte i Örnsköldsvik. Jag har inte haft min bil så länge, jag köpte den i mars så jag har själv inte bytt däck på den så jag passade på att kolla hur de gjorde, men jag blev inte klokare av det. Det var bara skönt att de gjorde jobbet. I alla fall satte de på dubbdäck och jag kunde då köra lagligt igen med vinterdäck på. Till våren kommer jag låta Nordquist Drifting Team att göra däckbyte i Örnsköldsvik på min bil då jag antagligen inte kommer kunna göra det själv. Det är bättre att låta proffsen sköta arbetet. Nu blir det plugg som vanligt igen. Önska mig lycka till!


Kommentarer är stängda.