Psykoterapi i Lerum

Psykoterapi i Lerum

Varmt välkomna tillbaka hit ännu en gång till min lilla hörna av nätet där jag ju, som många av er redan är medvetna om, för det mesta skriver om saker och ting som händer i mitt liv och i min vardag! Här idag, hur som helst, så hade jag faktiskt tänkt att jag skulle ta och skriva om det här med KBT samt psykoterapi för er i Lerum och Alingsås med omnejd bland annat då detta är någonting som har varit rätt så efterfrågat bland er läsare nu under de senaste få veckorna sedan jag nämnde det lite snabbt i ett annat inlägg.

Det var ju nämligen så, om jag ska sammanfatta det hela lite kort, att jag själv hade valt att vända mig till psykoterapi och jag har även berättat här på bloggen hur mycket det faktiskt har hjälpt mig i mitt liv och gjort så att jag har kunnat skapa mig en bättre vardag. Detta är ju givetvis även någonting som jag skulle vilja för mina läsare som nu då kanske känner att de skulle vara i behov av den här sortens behandlingar, men eftersom att jag själv befinner mig här i Lerum så är det en psykoterapeut vid namn MSJ Psykoterapi som jag skulle vilja ta och rekommendera och då blir det alltså lite riktat till just er som också befinner er här eller någonstans i närheten. I vilket fall som helst, så tycker jag absolut att det är till just MSJ Psykoterapi som man ska vända sig ifall det är så att man känner att man skulle vara i behov av hjälp och som sagt så har jag verkligen kunnat få precis all den hjälp som jag själv har känt att jag behövt genom henne. Ha det nu så bra, allesammans, så hörs vi snart av igen!


Kommentarer är stängda.