Riktigt kvalitativ hudvård

Riktigt kvalitativ hudvård

Hej åter igen, alla vackra läsare! Hur har ni det egentligen denna härliga sommar? Själv så har jag haft en del semester nu och känner mig redan uppvilad och fräsch. Jag har ju dessutom faktiskt hunnit komma iväg på lite hudvård här i Skövde där jag befinner mig och fått ansiktsbehandling hos Tinas Hud och Massage.

Detta är ju dock någonting som jag skriver om en hel del här på bloggen, alltså om det faktumet att jag går på hudvårdsbehandlingar, men någonting som jag dock inte tror att jag nämnt innan är ju att jag även har börjat gå mer och mer nu på massage och jag tycker att det har gjort en så himla stor skillnad i mitt välmående, både mentalt och fysiskt. Tinas Hud och Massage erbjuder nämligen även massagebehandlingar som är superbra och det är någonting som jag skulle vilja ta och uppmärksamma lite här idag för alla mina läsare som befinner sig här i närheten och är intresserade av att gå på massage. Jag tycker nämligen att just Tinas Hud och Massage är bäst när det kommer till det som hon sysslar med och jag har som sagt alltså känt en oerhört stor skillnad i hur jag mår och min stelhet i axlar och rygg är i princip borta nu, vilket är en otroligt stor lättnad för mig. Jag jobbar ju väldigt stillasittande framför en dator mest hela dagarna och även om jag ser till att få mycket motion, så blir det lätt att jag fastnar lite i en och samma ställning när det kommer till min rygg. Hur som helst så har alltså mina massagebehandlingar hos Tinas Hud och Massage varit någonting som har hjälpt mig otroligt mycket och det tror jag även att det skulle kunna göra för er ifall ni skulle vara i en liknande sits!


Kommentarer är stängda.